Dwayne Johnson Avengers 2'de Rol Alabilecek mi?

21.05.2013 11:22
Dwayne Johnson Avengers 2'de Rol Alabilecek mi?

Son zamanların en büyük yapıtlarında başrol alan Dwayne Johnson’a Marvel başkanı Kevin Fiege’den Avengers 2 filmi için yeşil ışık geldi.

 

GI Joe Misilleme - Dwayne Johnson Özel Fragman:

 

Kevin Fiege’nin Collider sitesiye yaptığı açıklamayla birlikte Dwayne Johnson’ı beğendiğini ve son dönemlerde rol aldığı filmlerdeki performansından dolayı onu kutladığı açıklarken. Ona gerçekten hayran olduğunu, bu yüzden  Twitter’da onu takip ettiğini söyledi. Kevin Fiege’nin bu sözleriyle birlikte, Avenger filminin de kapıları The Rock’a açılmış oldu.

 

 

Marvel başkanın bu sözlerinden sonra Dwayne Johnson Twitter hesabından “Kevin Fiege’e teşekkür ederim, Cager rolü için hazırım” diyerek #RockAsCage etiketiyle birlikte paylaştı. Karşılıklı konuşmaların sonucunda Avengers 2 filminde Dwayne Johnson’u görebilecek miyiz bilmiyoruz ama Kevin Fiege’in ünlü oyuncuya hayran olduğunu öğrenmiş olduk.

 

Bu durumla birlikte ABC kanalında başlayacak olan yeni dizi Agents of S.H.I.E.L.D’e gizemli güçlere sahip olan kişinin Luke Cage olduğu iddiaları ortaya çıkmıştı. Bu durumla ilgili olarak internet dünyasında bir sürü dedikodu dönsede, Marvel ekibi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.