The Master Afişi Finalistler Arasında!

03.10.2013 16:52

Calinos Films’in Türkiye için özel olarak tasarlattığı “The Master”ın Koray Doyran imzalı afişi film reklamcılığı dünyasının Oscarları olarak kabul edilen KeyArt Ödülleri’nde finalistler arasına seçildi. Yurtdışında büyük beğeni kazanan afiş, sayısız Hollywood stüdyo filmi ve yılın önde gelen film ve dizilerinin afişlerinden birçok önemli ismi geride bırakarak finalistler arasına girdi. Kazananlar 24 Ekim’de Los Angeles’ta yapılacak törende açıklanacak.

 

Geçtiğimiz sene sonunda Tiglon dağıtımıyla vizyona giren Paul Thomas Anderson’ın filminin Türkiye afişi kısa sürede bir sansasyon haline gelmiş ve hemen ardından 20’nin üzerinde ülke tarafından kullanılmıştı. Film A.B.D.’de vizyona girdikten sonra çıkan bu afiş filmin yapımcı şirketinin de dikkatini çekmiş ve daha sonra DVD kapaklarında ve Oscar Ödülleri kampanyalarında ana görsel olarak kullanılmıştı.

 

Tasarımcı Koray Doyran'ın daha önce kullanılmayan siyah beyaz The Master afişi ise koleksiyoncular için ilk kez Tiglon tarafından bu sene piyasaya sürülen 2 Disk Özel Versiyon DVD’lerde kullanıldı.