Profil Sayfası Yenilendi!

04.04.2008 15:32
Profil Sayfası Yenilendi!

Yeni fonksiyonları ile renklenen profil sayfasında neler var?

Sinemalar.com’un "yeni profil sayfası", kullanıcılarımızın tüm beklentilerine karşılık vermek için özenle hazırlandı.

Yeni profil sayfasında, kendinizi daha iyi tanıtmanızı sağlayacak özel alanların yanı sıra, uzun zamandır beklediğiniz fonksiyonlar da yer alıyor.

Profil ana menüsünden,

“Mesajlar” seçeneğini tıkladığınızda, eski sistemde yer alan gelen ve giden mesaj kutuları yerine, diğer kullanıcılar ile aranızdaki mesajlaşmaları “diyaloglarım” başlığı altında,  yeniden eskiye doğru sıralanmış olarak görebileceksiniz.

Herhangi bir kullanıcıya gönderdiğiniz ve o kullanıcıdan aldığınız mesajlar aynı sayfada, yeniden eskiye doğru sıralanmış olarak görünecek.


\"\"

 

 

Herhangi bir kullanıcıya yeni bir mesaj göndermek istediğinizde ise “Mesajlar” sayfasında yer alan “Mesaj Yaz” butonunu tıklamanız veya diyaloğunuzun altında yer alan cevap kutusuna mesajınızı yazarak Gönder’e basmanız yeterli olacak.

Profil menüsünde yer alan “Aksiyonlar” seçeneğinden ise,

•    Favoriler
•    Sinepedi
•    Yorumlar
•    Gruplar bölümlerine ulaşarak; 

"Üye olduğunuz" ya da "kurucusu olduğunuz" grupların tam listesini görebilecek, Sinepediye yaptığınız katkıları detayları ile takip edebilecek, yaptığınız yorumların ve favori film/dizi ve sanatçılarınızın listesine ulaşabileceksiniz.

Çok yakında eklenecek "kullanıcı arama" fonksiyonu ile dilediğiniz kullanıcıya direkt ulaşabileceksiniz.

Sinemalar.com’da daha keyifli zaman geçirmeniz düşüncesiyle, yeni profil sayfasında sizlere sunduğumuz özellikler ve bu sayfanın kullanımı ile ilgili tüm fikirlerinizi lütfen bizimle paylaşın.

Sinemalar.com’un renkli dünyasını birlikte daha da güzelleştirelim.

Sinemalar.com Ekibi