Sinemaskop'ta Bu Hafta Jack Ryan Gölge Ajan

31.01.2014 15:47

Daha önce de 4 kez sinemalara uyarlanan Tom Clancy’nin ünlü ajanı Jack Ryan geçen hafta bir reboot beyazperdeye gelmişti.. Davıdd Koepp’ın senaryosunu kaleme aldığı yapımın başrollerinde Chrİs Pine, Keira Knightly ve Kevin Kostner’ı izledik..Kenneth Bragnah’ın  yönetmenliğini yaptığı aksiyon dolu proje nasıl çekilmiş bu hafta Sinemaskop’ta izliyoruz.

 

Sinema tarihin en ünlü ajanları bu hafta aksiyon dolu filmlerinin soundtrackleri ile Sinemaskop’ta olacak.007 James Bond’tan Jack Reacher’a kadar tüm ajanlar dünyayı kurtarmak için uğraşacak.

 

Sinemaskop Sinedosya’ya bu cuma yolu Türkiye’den geçen Hollywood filmleri konuk oluyor.Ucuzluğu ve tarihsel görkemiyle Hollywood’un dikkati çeken Türkiye artık onlar için doğal bir stüdyo!  

 

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler…

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 31 Ocak Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…