Öfkenin Son 90 Dakikası

09.04.2014 11:29

Başrollerinde Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage, Melissa Leo ve James Earl Jones gibi isimlerin yer aldığı The Angriest Man in Brooklyn filminin yeni afişi yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Phil Alden Robinson'ın yer aldığı filmde, Brooklyn şehrinin en öfkeli adamı ile karşı karşıya kalacağız.

 

Her insanın kötü bir günü vardır, filmin baş kahramanı Henry Altmann'ın ise her günü böyledir. Her zaman mutsuz ve kızgın olan Altmann, trafikte geçirdiği bir kaza sonrasında doktora gitmek zorunda kalır. Mila Kunis'in canlandırdığı Dr. Sharon Gill'de kötü bir gün geçirmektedir. Yaptığı testler sonucunda, beyin anevrizma teşhişinde karar kılar ve bunu öğrenen Henry daha da öfkelenir ve doktorun üzerine gitmeye başlar, öfkesinin karşılığı olarak heyecanlanan doktor ömrünün 90 dakika kaldığı söyler. Ve bununla birlikte son kalan dakikalarını iyi değerdirmek zorundadır.

 

Birbirinden ünlü isimlerin bir araya geldiği komedi türündeki Angriest Man in Brooklyn filminin Amerika vizyon tarihi 23 Mayıs 2014.