İlk Kez Deniz Filmleri Festivali Düzenlenecek

15.04.2014 17:28

Bu yıl ilk kez Bodrum'da düzenlenecek festivalde deniz ve okyanusta geçen ödüllü film ve belgeseller gösterilecek

 

Deniz Filmleri Festivali, 18 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenecek. Denize, denizciliğe, doğaya ve ilişkili her sosyal sorumluluk projesine destek veren Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda ve Bodrum Deniz Ticaret Odası organizasyonu ile düzenlenecek olan festival filmleri Oasis Cinemarin Sinemaları’nda seyircileriyle buluşacak.

 

Denizlerin büyülü ve heyecan dolu dünyasını beyaz perdeye taşıyan festivalde birbirinden ilginç 11 film ve belgesel gösterimi yapılacak. Festivaldeki film gösterimleri ücretsiz olacak.

 

Mineral Event tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan Deniz Filmleri Festivali, 18 – 20 Nisan 2014 tarihlerinde denizin büyülü ve heyecan dolu dünyasına gönül verenler için Oasis Cinemarin Bodrum'da perdelerini açacak.

 

Festivalde gösterilecek filmler arasında Norveç'in geçtiğimiz sene Oscar adayı olan filmi "Kon Tiki", başrolünde Robert Redford'un olduğu "Sona Doğru" ve Türkiye'nin yaşayan son sünger avcısı olması muhtemel Aksona Mehmet'i konu alan "Son Süngerci" belgeseli yer alıyor.