X-Men Bu Hafta Sinemaskop'ta!

23.05.2014 10:32

Bryan Singer bir kez daha X-Men filmi koltuğuna oturuyor ve bu hafta merakla beklenen X-Men Future Past filmi ile sinema salonlarına dönüyor. 250 milyon dolarlık filmde yine başrol Hugh Jackman.Fakat bu sefer filmin oyuncu kadrosu bir hayli kalabalık. Jennifer Lawrence, Patrick Steward, Ian McKellen, James McAvoy, Halle Berry, Anna Paquin, Nicholas Hault, Ellen Page gibi isimleri de kasta eklemeden edemiyor. Ve oyuncular bu hafta sette neler yaşadıklarını kamera arkasında anlatıyorlar.

 

Unusual Suspects gibi sağlam filmlere imzasını atan yönetmen Bryan Singer’ın sinematografisine soundtrackleri eşliğinde bu hafta göz atıyoruz.

 

Sinemanın unutulmaz karakterleri onlar… Maskelerin altına gizlenmiş aktörler… Karakterleri ne kadar sinema dünyasına damga vurmuş olsa da o maskelerin altında kimlerin olduğunu bilmeyiz. Bu hafta SineDosya köşesinde Maskelerin Ardına Gizlenmiş Aktörleri gün yüzüne çıkartıyoruz.

 

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Merakla beklenen X-Men: Days Of Future Past Dünya Prömiyerini gerçekleştirdi. Çocukluğumuzun çizgi filmi Çakmaktaşlar ise animasyon olarak sinemalara dönmeyi planlıyor. Batman ve Batmobile ise yüzünü gösterdi. Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler…

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 23 Mayıs  Cuma günü 22:00’da Kanal 35 Ekranlarında... Sakın kaçırmayın…