Lucy Bu Hafta Sinemaskop’ta

08.08.2014 14:09

Sinemaskop her Cumartesi 12:00’da Kanal 35 Ekranlarında Olacak…

 

Yönetmenliğini ünlü Fransız sinemacı Luc Besson’ın üstlendiği Oscar’lı aktör Morgan Freeman’ın başrolünü güzel yıldız Scarlett Johannson ile paylaştığı Lucy yapım aşamalarıyla bu hafta Sinemaskop’ta olacak..

 

Dünyanın en seksi kadınları arasında seçilen Scarlett Johannson bugüne kadar 44 filmde oynadı.94 senesinden bugüne kadar çeşitli filmleriyle beyazperdeyi ziyaret eden Johannson’ın en güzel filmleri soundtrack köşemizde..

 

Filmleri izlerken etkilendiğimiz aklımızdan çıkmayan sahneler ve replikler vardır.Bu hafta bunları sizle için derledik..

 

Geçen haftada sinema dünyasınde neler oldu? Hollywood dedikoduları, yeni projeler neler? Sevilen aktörler hangi yapımlarla anlaştı…Sinema dünyasındaki en son gelişmeler SineHaber’de sizlerle olacak..

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Unutmayın!! Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 08 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ 12:00’DA KANAL 35 EKRANLARINDA...Sakın kaçırmayın…