‘High School Musical 3’ün Fragmanı

18.07.2008 14:46
‘High School Musical 3’ün Fragmanı

Walt Disney’in “High School Musical” fenomeni, serinin üçüncü filmi “High School Musical 3: Senior Year” ile yepyeni boyutlar kazanarak devam ediyor.

High School Musical 3: Senior Year”da, lise son sınıf öğrencileri Troy ile Gabriella’yı farklı üniversitelere gidecekleri için ayrılığın eşiğine gelmiş buluruz. Wildcats grubunun diğer üyelerinin de katılımıyla deneyimlerini, gelecekle ilgili umut ve korkularını yansıtan bir bahar müzikali sahneye koyarlar. Yepyeni müziklerin ve beyazperde için tasarlanmış heyecan verici dans sahnelerinin yer aldığı serinin 3.filmi, East High’ın en yetenekli grubundan bol miktarda yüksek enerjili eğlence sunuyor.

Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu ve Monique Coleman, uluslararası düzeyde hit olan “High School Musical” ve izleyici rekorları kıran “High School Musical 2”de yarattıkları rollerine geri dönüyorlar.

14 Kasım 2008’de gösterime girecek “High School Musical 3: Senior Year”ın ilk fragmanını Sinemalar.com farkıyla izleyebilirsiniz.