Game of Thrones’un 8. Sezonu İçin Farklı Finaller Çekilecek

16.09.2017 10:03
Game of Thrones’un 8. Sezonu İçin Farklı Finaller Çekilecek

Siber korsanların hedefi haline gelen Game of Thrones dizisinin son sezonuna yönelik şaşırtıcı önlemler alınıyor. HBO, bölümlerin sızdırılması riskine karşı birbirinden farklı olan sahte finallerin çekileceğini ve asıl hikayenin korunacağını bildirdi. 

İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre, HBO’nun programlar başkanı Casey Bloys, geçtiğimiz hafta ABD’nin Pennsylvania eyaletindeki Moravian Koleji’nde düzenlenen bir etkinlikte öğrencilere açıklamalar yaptı. Game of Thrones’un final sezonu için farklı senaryolar kaleme alınacağını belirten Bloys, “Bölümler değişik mekanlarda çekilip ayrı sonlarla kaydedilecek. Dizinin finali ile ilgili olarak kimsenin bir şey bilmediğinden emin olmak istiyoruz” dedi.  

Gösteri dünyasında sırlara yer olmadığını da vurgulayan Bloys, “Bir şeyler çektiğinizde insanlar bunu bilirler. Bu yüzden dizi farklı sonlarla çekilecek. İnsanlar Game of Thrones bitene kadar hikayenin gerçek sonunu bilemeyecekler” diye konuştu.  

Aslında bu ilk kez uygulanacak bir yöntem değil. Jon Snow karakterini oynayan Kit Harington’ın 7. sezondaki sahte sahnelerinin süresinin 15 saat olduğu ortaya çıkmıştı. 

Sanal korsanlar, HBO sunucularını hack’leyerek dünya çapında oldukça popüler olan dizinin geçtiğimiz sezonunda 4 ve 6. bölümleri internetten sızdırmıştı. Game of Thrones’un 8. sezonunun 2018’in sonuna doğru ya da 2019’un ilk aylarında yayınlanması bekleniyor.