Tom Hiddleston: Hala Loki’yi Oynadığıma İnanamıyorum

25.09.2017 18:00
Tom Hiddleston: Hala Loki’yi Oynadığıma İnanamıyorum

Marvel Sinematik Evreni filmlerinde Thor’un kötücül üvey kardeşi Loki’yi canlandıran aktör Tom Hiddleston, “Hala bu rolü alabilmek benim için devamlı bir sürpriz kaynağı, başladığımda bunu beklemiyordum” dedi. 

Yakında vizyona girecek Thor: Ragnarök’te yeniden Loki’ye hayat veren 36 yaşındaki İngiliz oyuncu, Times of India gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

“2011’deki ilk Thor filmden bu yana ne zaman Loki’yi oynasam, onu canlandırmak için her defasında yeni meydan okumalar karşıma çıkıyor. Loki’yi son görüşümüzün üzerinden sadece 4 yıl geçse de, insanlara hatırladıkları karakteri yeniden sunma konusunda büyük sorumluluk hissediyorum. Aynı zamanda karakteri yeni yönlere de koymaya çalışıyorum.” 

Loki’yi oynamanın büyüleyici bir yönü olduğunu belirten Hiddleston, “Karakter oldukça öngörülemez, sürekli tahminde bulunmak gerekiyor. Hayatımın 6 – 7 yılını onun tam olarak ne istediğini anlamaya çalışarak geçirdim. Loki, isteklerine tam yaklaştığı anda güç, kabul görme ve aidiyet gibi unsurlar yeniden onun yönünü değiştiriyor. Kurnaz, çabuk değişen, dönüşebilir ve hayatta kalmak için elinden gelen her şeyi yapabilir. O bir hileci ve haylazlığın tanrısı. Sanırım onu en ilginç kılan şey bunlar” diye konuştu. 

Yönetmenliğini Taika Waititi’nin yaptığı, oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Mark Ruffalo, Idris Elba ve Antony Hopkins’in yer aldığı Thor: Ragnarök, 27 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.