Game of Thrones’un Son Sezonuna 8 Yeni Karakter Geliyor

01.10.2017 12:37
Game of Thrones’un Son Sezonuna 8 Yeni Karakter Geliyor

Popüler fantastik-kurgu dizisi Game of Thrones hayranlarını 2019’da yayınlanması beklenen 8. ve final sezonunda birçok sürpriz bekliyor. Senaryoda 8 yeni yan karakter olacağı belirtiliyor. 

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, bu karakterlerden biri, Cersei Lannister (Lena Headey) için para kaynağı ‘Altın Şirket’i Westeros’a getirmeye çalışan güçlü ve karizmatik bir paralı asker. Bu gizemli karakter, Cersei’nin müttefiki Euron Greyjoy (Pilou Asbaek) ile bağlantılı. 

Yeni karakterlerden diğeri ise, ablası Yara’yı (Gemma Whelan)’ı kurtarmaya çalışan Theon Greyjoy’a (Alfie Allen) yardım edecek ‘vasat görünümlü ama işe yarar’ bir denizci olacak. 

Dizinin yapımcıları, diğer yeni oyuncuların çoğunun Kuzey’deki krallıklardan olacağını, sadece bir kere gerçekleşecek ama ‘unutulmayacak’ bir sahnede de genç bir kadın karakterin yer alacağını belirtti. 

Kasım ayında İspanya’da gerçekleşecek bazı çekimlerde dizinin birçok ana karakterinin de bulunacağı belirtiliyor. Final sezonunun ardından önümüzdeki yıllarda yeni oyuncuların yer aldığı spin-off yapımlar sırada bekliyor olacak.