Lucy’nin Devam Filminin Senaryosu Hazır

02.10.2017 17:51

Amerikalı ünlü aktris Scarlet Johansson’ın başrol oynadığı 2014 yapımı bilim kurgu filmi Lucy’nin devam halkası için hazırlıklar sürüyor. 

Gizmodo’nun haberine göre, Luc Besson’ın kurucusu olduğu prodüksiyon şirketi EuropaCorp’tan Marc Shmuger, Fransız yönetmenin Lucy’nin devam filmi için senaryo çalışmalarını tamamladığını belirtti. 

Bununla birlikte, Besson’ın son filmi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’nun yüksek maliyetine rağmen gişede hezimete uğraması, yeni Lucy filmi için ayrılacak bütçe hakkında soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. 

EuropaCorp, 172,2 milyon dolar bütçeyle çekilip 223 milyon dolar gişe yaparak bütçesini güçlükle kurtaran Valerian darbesi üzerine yeni yapımlara 25 - 35 milyon dolar arasında bütçe ayırmayı planlandığını duyurdu. Johansson’ın ikinci film için geri dönüp dönmeyeceği de henüz bilinmiyor

Standart bir insanın beyninin yüzde 10'unu kullanabildiği iddiasından yola çıkarak bu oranın artması durumunda elde edebileceği güçleri ve yapabileceklerinin sınırını sorgulayan ilk Lucy filmi, 40 milyon dolar bütçeyle çekilmiş, küresel çapta 463,4 milyon dolar gelir elde etmeyi başarmıştı.