Fast & Furious’un Spin-off’u 2019’da Geliyor!

06.10.2017 18:17

Tüm zamanların en popüler film serilerinden Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli)’nin ilk spin-off (yan hikaye) projesi yolda. Ünlü aktörler Dwayne Johnson ve Jason Statham başrolde olacaklar. 

Universal Studios’un planları içinde olan ve henüz resmi adı açıklanmayan film, serinin önemli karakterlerinden Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ve Deckard Shaw (Jason Statham)’ı bir araya getirecek. 

Universal’dan yapılan açıklamaya göre, spin-off yapım 26 Temmuz 2019’da vizyona girecek. Bu sebeple Fast & Furious 9 filminin gösterim tarihi ise 10 Nisan 2020’ye ertelendi. 

Luke Hobbs karakteri ilk olarak 2011 yapımı Fast Five’da, Deckard Shaw ise 2013’te Fast & Furious 6’da seriye girmişti. Spin-off projesinin öne alınıp dokuzuncu filmin 2020’ye ertelenmesinden herkes memnun değil. Seride Roman karakterini canlandıran Tyrese Gibson, Dwayne Johnson yüzünden filmin ertelendiğini söylemiş ve bundan rahatsız olduğunu belirtmişti. 

Dünya çapında büyük ilgi toplayan serinin beyaz perdeye gelen her filmi gişe rekorlarını alt üst ediyor. Bu yıl Nisan’da gösterime giren 250 milyon dolar bütçeli sekizinci film The Fate of the Furious 1,2 milyar dolarlık gelir elde etmişti. Diğer filmlerle birlikte toplam gişe hasılatının 5 milyar doları geçtiği belirtiliyor.