Cebimdeki Yabancı’nın Çekimleri Başladı

17.10.2017 16:03
Cebimdeki Yabancı’nın Çekimleri Başladı

Usta oyuncu Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve Ferzan Özpetek’in de yapımcılığını üstlendiği Cebimdeki Yabancı’nın çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. 

BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığında gerçekleştirilen film, geçtiğimiz yıl ülkesinde gişe rekorları kıran İtalyan filmi Perfetti Sconosciuti’den uyarlanıyor. Kadın-erkek ilişkilerine, hayatlarımızı ele geçiren teknolojinin etkisi üzerinden bakan film, başta cep telefonu olmak üzere cihazların ilişkilere olan etkisini çarpıcı bir şekilde anlatıyor. 

Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız isimleri öne çıkıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Gian Flippo Corticelli üstleniyor. 

Filmde, bir akşam yemeğinde bir araya gelen yedi dostun maskelerinin ardındaki hayatlarını ve cep telefonlarını ortaya koymaları sonucu yaşananlar gözler önüne seriliyor. Henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.