Tom Hardy'li Venom'un Çekimlerinde İlk Gün!

24.10.2017 12:06
Tom Hardy'li Venom'un Çekimlerinde İlk Gün!

Başrolünde ünlü aktör Tom Hardy’nin yer alacağı Sony Pictures filmi Venom’un çekimleri başladı. 

Çizgi romanlarda ilk kez görüldüğü 1988’den bu yana Örümcek Adam’ın en büyük düşmanlarından birisi olan Venom karakterinin film çekimine nihayet başlandı. İçinde Örümcek Adam’ın olmayacağı yapımın beyaz perdede nasıl karşılık bulacağı merak edilse de Marvel hayranları büyük bir beklenti içinde.

Venom’un resmi hesaplarından bugün yayınlanan ilk set fotoğrafında Tom Hardy ve ekip arkadaşları görülüyor. Yönetmenliğini Ruben Fleischer’ın yaptığı filmde, Venom (Eddie Brock) karakterini Tom Hardy canlandıracak. Michelle Williams ve Riz Ahmed’in de rol alacağı filmde aktris Jenny Slate de bir bilim insanını oynayacak. 

Yapımcılığını Amy Pascal, Avi Arad ve Matt Tolmach’ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Scott Rosenberg (Jumanji), Jeff Pinkner (The Dark Tower) ve Kelly Marcel (50 Shades of Grey) yazdı. 

Venom, Marvel Comics dünyasında sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen, organik kostüme benzetilebilecek uzaylı bir canlı olarak yansıtılıyor. En çok Eddie Brock ile göründüğü için bu karakterle özdeşleştiriliyor.

Sony, daha önce filmde Örümcek Adam’ın olmayacağını resmi olarak açıklamıştı. Merakla beklenen yapım, 5 Ekim 2018’de vizyona girecek.