Narcos'un Yapımcıları American Gangster'ın Dizisini Hazırlıyor

26.10.2017 00:34
Narcos'un Yapımcıları American Gangster'ın Dizisini Hazırlıyor

Sevilen suç draması Narcos’un yapımcıları, usta yönetmen Ridley Scott imzalı American Gangster (2007) filmini diziye dönüştürmeyi ve hikayenin öncesinde yaşananları anlatmayı planlıyor. 

Vizyona girdiğinde büyük beğeni toplayan ve ünlü oyuncular Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Josh Brolin, Lymari Nadal’ı bir araya getiren film, New York’ta 1970’lerin suç dünyasına yönelik başarılı bir biyografik dramdı. 

İki Oscar adaylığı olan filmde Denzel Washington uyuşturucu baronu Frank Lucas’ın gerçek hikayesini yansıtırken, Russell Crowe da New York polis dedektifi Richie Roberts’ı canlandırmıştı. 

Narcos’u yapan ekipten Chris Brancato’nun üzerinde çalıştığı dizi, filmin hikayesindeki Bumpy Johnson karakterinin 1960'lı yıllardaki öyküsü merkezinde ilerleyecek. Frank Lucas’ın akıl hocası ve çete lideri olan Johnson’ı filmde Clarence Williams III oynamıştı.

Brancato’nun hazırladığı yapımda ise Bumpy Johnson’a Forest Whitaker hayat verecek. Harlem'de geçecek olan dizide henüz adı belirlenmemiş bir aktör de Malcolm X’i canlandıracak. Narcos’la aynı tarzda olacak serinin çekimlerine yakın bir tarihte başlanacağı belirtiliyor.