Suicide Squad 2’nin Çekimleri Mart’ta Başlıyor

26.10.2017 14:57
Suicide Squad 2’nin Çekimleri Mart’ta Başlıyor

İlki 2016’da vizyona giren ve gişede büyük başarı sağlayan DC Comics filmi Suicide Squad’ın devam halkası için hazırlıklar başladı. 2018 Mart’ında çekimleri başlayacak yapımın yönetmeni Gavin O'Connor olacak. 

Warner Bros’un ikinci film için anlaştığı isim O’Connor, Warrior (2011) ve The Accountant’ta (2016) başarılı bir profil çizmişti. Senaryosunu Adam Cozad ve Gavin O'Connor’ın yazdığı Suicide Squad 2’nin yapımcılığını ise Zack ve Deborah Snyder çifti üstleniyor. 

Yönetmenliğini David Ayer’in yaptığı ilk filmin oyuncu kadrosunda Will Smith (Deadshot), Jared Leto (Joker), Margot Robbie (Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) ve Viola Davis (Amanda Waller) isimleri öne çıkıyordu. Devam filmi için de oyuncuların büyük kısmı ile anlaşılması bekleniyor. 

DC Comics’in villain (kötü) karakterlerinden oluşan 'intihar timinin' ikinci filmde de hükümetin gizli istihbarat servisi ARGUS’la birlikte çalışarak bir tehdidi ortadan kaldırmalarını izleyeceğiz. 

175 milyon dolar bütçeli ilk yapım, küresel çapta 745,6 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Devam filminin 2019’da gösterime girmesi planlanıyor.