Blair Cadısı'nın Dizisi Çekilebilir

31.10.2017 13:42

Vizyona girdiği 1999 yılında büyük ilgi gören ilk The Blair Witch Project (Blair Cadısı) filminin yönetmenlerinden Eduardo Sánchez, şimdiye kadar iki devam halkası çekilen serinin televizyon ekranlarına uyarlanabileceğini söyledi. 

Konuyla ilgili olarak bir röportajda açıklamalarda bulunan Sánchez, "Bizim için şunu söylemek son derece doğal olur: 'Hadi bir Blair Cadısı şovu yapalım.' Orjinal serinin yaratıcılarından geldiğini söyleyebiliriz. Ayrıca bütün ilginç yönetmenleri de bölümleri yönetmeleri için toplayabiliriz" dedi. 

Serinin yeni filmlerle ve geleneksel kamera açılarıyla bir antolojiye dönüştürülmesinin tartışılabileceğini kaydeden 48 yaşındaki Amerikalı yönetmen, "Bu çok güzel ve ilginç bir fikir, yapılabilecek bir seçenek. Ancak Blair Witch için söylenebilecek en muhtemel şey bir televizyon dizisine dönüştürülmesi. Bu çok daha olası bir durum ve büyük bir ihtimalle böyle olacak" diye konuştu. 

'Sonradan bulunmuş' amatör kamera görüntülerinin kullanıldığı korku, gizem ve gerilim türlerindeki ilk film, büyük beğeni toplayan bir fenomene dönüşmüş, seriye 2000 ve 2016 yıllarında iki yeni film daha eklenmişti. Bütçesi 20 milyon doları bulan üç film, küresel çapta 342 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.