Russell Crowe, Ödüllü Bir Romanın Sinema Uyarlamasında

07.11.2017 10:45
Russell Crowe, Ödüllü Bir Romanın Sinema Uyarlamasında

Oscar’lı aktör Russell Crowe ve Captain Fantastic’in yıldızlarından George MacKay, yazar Peter Carey’in Booker ödüllü ‘True History of the Kelly Gang’ (Kelly Çetesinin Gerçek Tarihi) romanının beyaz perde uyarlamasında buluşuyor. 

Yönetmenliğini Justin Kurzel’in yapacağı filmin senaryosunu Shaun Grant kaleme aldı. Oyuncu kadrosunda Nicholas Hoult, Essie Davis, Travis Fimmel (Vikings), Sean Keenan (Strangerland), Dacre Montgomery (Stranger Things), Harry Greenwood (Hacksaw Ridge), Thomasin McKenzie (My Abandonment) ve Earl Cave (Born to Kill) gibi isimler de var. 

Film, 1854 – 1880 yılları arasında arasında yaşayan Avustralyalı çete lideri, kanun kaçağı, haydut ve polis katili Edward 'Ned' Kelly’nin hayatını temel alacak. En ilginç özelliklerinden birisi polisle olan son çatışmasında kurşun geçirmez bir zırh giymesi olan Ned Kelly’yi George MacKay canlandıracak. 

Porchlight Films yapımcılığındaki filmin çekimlerine önümüzdeki Mart ayında Avustralya’nın Victoria eyaletinde başlanıyor. Kelly Çetesinin Gerçek Tarihi’nin henüz resmi bir gösterim tarihi bulunmuyor.