Kevin Spacey’e Şok: Başrolündeki Filmden Sahneleri Siliniyor!

09.11.2017 14:53

Oscar’lı aktör Kevin Spacey, hakkında sürekli artan cinsel taciz iddiaları sonrası, çekimleri tamamlanan ancak henüz vizyona girmeyen All the Money in the World filminden çıkarılıyor. Spacey'in yerine usta aktör Christopher Plummer getirildi.

Yönetmenlik koltuğuna Ridley Scott’ın oturduğu Sony Pictures yapımcılığındaki filmde Amerikalı iş adamı Jean Paul Getty karakterine hayat veren 58 yaşındaki Spacey’nin yanı sıra Mark Wahlberg ve Michelle Williams gibi yıldızlar da rol alıyor.  

Filmde Kevin Spacey’nin sahnelerinin çıkarılacağı, yerine ise 87 yaşındaki Christopher Plummer’ın geçeceği, Plummer'ın sahnelerinin önümüzdeki birkaç hafta içinde çekileceği ve filmin 22 Aralık'taki vizyon tarihine yetiştirileceği belirtiliyor. 

Spacey'nin iki haftalık çekim uzunluğunda görüntüsü olduğu, sahnelerinin çoğunda da tek başına yer aldığı ifade ediliyor. All the Money in the World filmi, petrol zengini Jean Paul Getty'nin 1973 yılında kaçırılan torununun gerçek hikayesini anlatıyor.

30 Ekim'de aktör Anthony Rapp tarafından ortaya atılan ilk cinsel taciz iddiası sonrası kariyeri büyük bir düşüş yaşayan Kevin Spacey'e yönelik 1980’li yıllara kadar uzanan birçok taciz ve saldırı suçlaması bulunuyor.