Steven Seagal ve Komedyen Louis C.K.’ya Taciz Suçlaması!

10.11.2017 15:33
Steven Seagal ve Komedyen Louis C.K.’ya Taciz Suçlaması!

Ünlü aktris Portia de Rossi, aksiyon filmlerinin yıldızı Steven Seagal'in kendisine cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Emmy ödüllü komedyen Louis C.K. da 5 kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı.

ABD'li ünlü talk show sunucusu Ellen DeGeneres ile evli olan De Rossi, Seagal'ın bir oyuncu seçimi sırasında, "beyaz perde dışındaki kimyanın da ne kadar önemli olduğunu" söyledikten sonra pantolonunun fermuarını açtığını öne sürdü. 

Oyuncu Julianna Marguiles ve manken Jenny McCarthy de daha önce Seagal'ı uygunsuz davranış ve cinsel tacizle suçlamıştı. Seagal'ın menajeri, aktörün herhangi bir yorumda bulunmayacağını bildirdi. 

Bu arada, komedyenler Dana Min Goodman, Abby Schachner, Julia Wolov, Rebecca Corry ve adının açıklanmasını istemeyen bir kadın, Louis C.K.'nın 2002, 2003 ve 2005 yıllarında tacizine uğradıklarını öne sürdü. 

Ünlü komedyenin avukatı konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak HBO şirketi, Louis C.K.'nın 18 Kasım'da yayınlanmaya başlayacak Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs'ta yer almayacağını duyurdu.