Vizyondaki filmlerde bu hafta (24 Kasım 2017)

24.11.2017 09:55

24 Kasım 2017 haftasında 3’ü yerli 5 yeni film izleyicilerle buluştu. 

Yüz farklılıkları ile doğan ve ilk kez normal bir okula giden August Pullman’ın, ailesi, yeni sınıf arkadaşları ve daha büyük topluluklar tarafından kabul edilme çabasının anlatıldığı Mucize (Wonder), Julia Roberts ve Owen Wilson’ın da rol aldığı dram türünde önemli bir film olarak dikkat çekiyor. 

Yumurta, Süt ve Bal üçlemesinin yönetmeni Semih Kaplanoğlu’nun yeni filmi Buğday (Grain), bu haftanın vizyona giren yerli filmleri arasında. Yakın gelecekte geçen filmin hikayesinde, parlak kariyerini terk eden bir bilim insanı ile bir tohum genetiği uzmanı özelinde, kuraklık, açlık, mülteciler ve genetik değişiklikler konuları ele alınıyor. 

İki ünlü müzisyen kardeşi oynayan Burak Özçivit ve Murat Boz’un başrolünde yer aldıkları, Ege’den İç Anadolu’ya, sınır ötesine ve sonunda Karadeniz’e uzanan sürprizlerle dolu yolculuklarının anlatıldığı komedi türündeki Kardeşim Benim 2, bu haftanın gösterime giren yerli filmlerinden bir tanesi. 

Uğradığı tecavüz sonrası hamile kalan genç bir kadının, sert bir adam olan babası tarafından öldürülmesi, kadının ruhunun intikam için geri dönüşü, tecavüzcülerine ve babasına musallat oluşunun konu edildiği yerli korku ve gerilim türlerindeki Morg, bu hafta gösterime giren filmler arasında.  

Artık Brown ailesi ile yaşayan ve yerel halkın da sevilen, popüler bir üyesi haline gelen Ayı Paddington’ın, güçlükle biriktirdiği parasıyla teyzesinin 100. yaş günü için aldığı hediyenin çalınması sonucu hırsızların peşine düşmesinin anlatıldığı Ayı Paddington 2, bu haftanın animasyon filmi olarak salonlardaki yerini aldı.