Spawn efsanesi geri dönüyor!

25.11.2017 00:09
Spawn efsanesi geri dönüyor!

Çizgi roman dünyasının ünlü ismi Todd McFarlane’ın kült eseri Spawn, 20 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye uyarlanıyor.

Fantastik – korku serisi Spawn’ın Kanadalı yazarı 56 yaşındaki Todd McFarlane, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir röportajda, filmin çekimlerine 2018’in ilk aylarında New York’ta başlanacağı haberini verdi. 

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenecek olan McFarlane, büyük ilgi gören çizgi romanlardaki hikayenin aslına uyacaklarını belirtti. Henüz oyuncu kadrosunun netleşmediğini kaydeden usta yazar, daha önce yaptığı bir açıklamada, New York Polis Departmanı’nın ‘manyak’ cinayet masası dedektifi Twitch Williams rolünde Leonardo DiCaprio’yu görmek istediğini söylemişti. 

Anti-kahraman olarak karşımıza çıkan Spawn, Todd McFarlane tarafından ilk kez 1992 yılında çizildi. CIA için çalışırken partneri tarafından öldürülen AI Simmons karakterinin ruhunun cehenneme gidişi, şeytanla anlaşma yapması ve dünyaya Spawn olarak geri dönüşünün anlatıldığı fantastik hikaye, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. 

Yönetmenliğini Mark A.Z. Dippé’nin yaptığı 1997 yapımı ilk Spawn filminde Al Simmons/Spawn rolünü Michael Jai White oynamıştı.