Ünlü yönetmenin ‘Joker’ pişmanlığı

27.11.2017 11:21
Ünlü yönetmenin ‘Joker’ pişmanlığı

Suicide Squad (Gerçek Kötüler)'in senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen David Ayer, 2016’da vizyona giren filmde Jared Leto’nun canlandırdığı 'Joker' karakterine ilişkin üzüldüğü bir detayı paylaştı. 

Bir Twitter kullanıcısının, “Suicide Squad, Batman v Superman filminden daha iyiydi ama ana kötü karakter Joker olmalıydı” paylaşımına cevap veren Ayer, “İnan bana bunun ızdırabını yaşıyorum. Evet. Joker filmin asıl kötü adamı olmalıydı” ifadelerini kullandı. 

Warner Bros.’un yeniden çekimlerle Ayer’ın gerçek bakış açısını ‘mahvettiği’ yönündeki bir tweet’e de yanıt veren 49 yaşındaki yönetmen, “Haklısınız, biraz farklı versiyonunu yapmıştım, o haliyle çok daha büyük bir başarı yakalayabilirdi. Bu haliyle de harika iş yaptı ve iyi izlenim bıraktı” dedi. 

DC Comics çizgi romanlarının popüler anti-kahramanlarını bir araya getiren 175 milyon dolar bütçeli Suicide Squad, küresel çapta 745,6 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek büyük başarı sağlamıştı. Devam filmi Suicide Squad 2'nin 2019'da gösterime girmesi bekleniyor.