Özcan Deniz’in ‘Öteki Taraf’ filminin galası yapıldı

06.12.2017 09:53

Yönetmenliğini, senaryosunu ve başrol oyunculuğunu Özcan Deniz'in üstlendiği gerilim ve dram türündeki Öteki Taraf’ın galası Vadistanbul AVM'de gerçekleşti. 

Ünlülerin akın ettiği galada basın mensuplarına konuşan Özcan Deniz, filmin gişe olarak risk taşımadığını belirterek, “Bu film, bu sene Türk sinemasında kendini başka bir yere konumlandıran bir film. Çok yoğun duyguların yaşandığı bir film. O yüzden seyircinin de seveceğini düşünüyoruz” dedi. 

45 yaşındaki sanatçı, filmin 46 farklı ülkede gösterime sunulacağını, Azerbaycan ve Avrupa'da da gala yapabileceklerini söyledi. 8 Aralık'ta gösterime girecek olan filmde ayrıca Meryem Uzerli, Aslı Enver, Burçin Birben, Osman Wöber, Ayten Uncuoğlu ve Sena Çakır da rol alıyor.

Filmin konusu: 

Çetin (Özcan Deniz) ve Ece (Aslı Enver) çok mutlu bir çifttir, ancak Çetin'in Sara'dan (Meryem Uzerli) gelen cömert iş teklifini kabul etmesi, ikilinin giderek uzaklaşmasına ve kavgalara neden olacaktır. Sonunda Ece tarafından terkedilen ve ondan haber alamayan Çetin, Sara'yla birlikte olmaya başlar. Ancak yaşadıkları evde bir türlü huzur bulamayacaklardır. Öteki Taraf, 2011 yılı İspanya yapımı Karanlık Taraf (La Cara Oculta, The Hidden Face) filminden uyarlandı.