Patrick Stewart, Tarantino’nun Uzay Yolu filminde oynamaya açık!

08.12.2017 20:48
Patrick Stewart, Tarantino’nun Uzay Yolu filminde oynamaya açık!

Star Trek (Uzay Yolu) serilerinin efsanevi Atılgan gemisi kaptanı Jean-Luc Picard rolünde defalarca izlediğimiz oyuncu Patrick Stewart, usta yönetmen Quentin Tarantino’nun planladığı R-Rated yaş sınırlamalı Uzay Yolu filminde oynayabileceğini söyledi. 

Dubai Uluslararası Film Festivali’nde gazetecilere konuşan 77 yaşındaki İngiliz aktör, Tarantino’nun Paramount Pictures çatısı altında hayata geçirmeyi planladığı Star Trek filmine ilişkin şunları söyledi: 

“İnsanlar sürekli bana Picard’ı tekrar oynayıp oynamayacağımı soruyor. Bunun pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ancak hayallerimden birisi de Tarantino ile çalışmak. Onun tekniğine hayranım ve bir Tarantino filmi ile tatmin olabilirim. Eğer gerçekten bir Uzay Yolu filmi çekecekse ve bu sevgili yaşlı Picard’ı da kabul edecekse seve seve oynarım.”

Kendisi rol alsa da almasa da Tarantino’nun bir Star Trek filminin oldukça ilginç olacağını vurgulayan Stewart, ünlü yönetmenin mizah anlayışını ve yöntemlerini çok beğendiğini, ilk tercihinin kendisi olacağını sözlerine ekledi.