Ben Affleck’ten sonraki Batman rolünü Jon Hamm istiyor

20.12.2017 11:24
Ben Affleck’ten sonraki Batman rolünü Jon Hamm istiyor

Bol ödüllü dizi Mad Men’in Don Draper’i olarak hafızalara kazınan Amerikalı ünlü aktör Jon Hamm’in Bruce Wayne / Batman karakterini canlandırmak istediği belirtiliyor. 

2019’da vizyona girecek The Batman adlı solo filmin yönetmenlik koltuğunu Matt Reeves’e bırakan Ben Affleck’in bu yapımda Batman’i oynayıp oynamayacağı da hala belli değil. Yönetmen Reeves’in yeni bir isimle çalışmak istediği yönündeki iddialardan sonra rol için başka bir aday daha gündeme geldi.   

Reeves’in Batman rolü için Jon Hamm ile görüştüğü, 46 yaşındaki aktörün oynamak için istekli olduğu öğrenildi. Hamm ve Affleck’in 2010 yapımı The Town’dan beri iyi arkadaş oldukları, ancak Jon Hamm’in iş söz konusu olduğunda Affleck’in yerine geçmek istediği, Reeves’in ise kararını henüz vermediği söyleniyor. 

Batman v Superman ve Justice League’deki performansıyla Ben Affleck’in çok eleştirildiğini düşünen Hamm'in yakın çevresine kendisinin Batman kostümü için daha uygun olduğunu söylediği iddia ediliyor. 

Batman rolü için geçtiğimiz ay Jake Gyllenhaal ismi de gündeme gelmişti. Bununla birlikte Ben Affleck, halen resmi olarak DC Comics sinematik evreninden ayrılmış değil. 2019’daki filmde Affleck’i yeniden Batman olarak görme ihtimalimiz de bulunuyor.