Kıvanç Tatlıtuğ ‘Hadi Be Oğlum’ ile sinemaya dönüyor

23.12.2017 12:51
Kıvanç Tatlıtuğ ‘Hadi Be Oğlum’ ile sinemaya dönüyor

Kelebeğin Rüyası'ndan 5 yıl sonra Hadi Be Oğlum ile beyaz perdeye geri dönen Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun kahramanı olan bir babayı canlandırıyor. 

Yönetmenliğini Bora Egemen’in yaptığı dram türündeki filmde Tatlıtuğ’un yanısıra Büşra Develi ve Alihan Türkdemir de rol alıyor. Son olarak Cesur ve Güzel dizisinde Cesur rolüyle seyirciyle buluşan 34 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ, 5 yıl aradan sonra sinemaseverlerin karşısına çıkacak. 

Verdiği araya ilişkin Sabah’a konuşan yapan ünlü oyuncu, “Sinemada çok farklı bir kariyer planlaması yapmak istedim. Dizi ile sinema sektörü farklı. Dizide ne yaparsanız yapın popüler kültürün bir parçası oluyorsunuz. Bundan da gocunmuyorum. Ama sinemanın yerinin ayrı olması gerektiğini düşünüyorum. Film teklifileri geldi. Kabul etmediğim ama iyi olduğunu düşündüğüm projeler de vardı aralarında. O teklifler geldiğinde iç sesimi dinledim. Ben o esnada ne yapmak istiyorum diye sordum ve o projelerde oynamama kararı aldım" dedi. 

Tatlıtuğ, sinemada gerçek anlamda bir yere dokunacak, sosyal içerikli, güncel bir hikaye aradığı için bu rolü kabul ettiğini sözlerine ekledi. Bir baba – oğul hikayesinin anlatıldığı Hadi Be Oğlum, 2 Şubat 2018’de gösterime girecek.