‘Hellraiser’ korku serisinin 10. filmi yolda

25.12.2017 09:43
‘Hellraiser’ korku serisinin 10. filmi yolda

İlki 1987 yılında gösterime giren Clive Barker imzalı kült korku filmi Hellraiser serisinin 10. filmi ‘Hellraiser: Judgment’ 13 Şubat 2018’de çıkacak. 

The Weinstein Company ve Dimension Films arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu akıbeti bir süre belirsiz kalan yapım, sinema salonlarına uğramadan doğrudan Amazon tarafından dağıtılacak. 

Hellraiser: Judgment’ta serinin baş kötüsü Pinhead’i Paul T. Taylor canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda Randy Wayne, Heather Langenkamp ve Alexandra Harris gibi isimler yer alıyor. Yedi farklı yönetmen görmüş serinin bu filminde yönetmenlik koltuğunda 1992 yılından beri Hellraiser serisinde çalışan, makyaj ve özel efekt uzmanı Gary J. Tunnicliffe oturuyor. Filmin senaryosu da Tunnicliffe’e ait.

Filmde iki dedektifin şehre korku salan bir seri katili aramaları, dedektif Christine Egerton (Alexandra Harris) ile birlikte çalışmaya başlayan ekibin bu dünyadan olmayan bir tehditle karşı karşıya gelmeleri konu ediliyor. Son 30 yılda 9 filmi çekilen seri, dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip.