Jurassic World 2’nin son sahnesi üçüncü filme yol gösterecek

28.12.2017 11:44
Jurassic World 2’nin son sahnesi üçüncü filme yol gösterecek

Jurassic World serisinin ikinci filmi Fallen Kingdom (Yıkılmış Krallık)’ın senaristlerinden Colin Trevorrow, merakla beklenen yapımla ilgili ipuçları verdi ve serinin bir üçleme olacağını doğruladı. 

2015’te gişede toplam 1,6 milyar dolarlık olağanüstü bir başarı elde eden Jurassic World’ün yapımcısı ve senaristi Colin Trevorrow, YouTube’da katıldığı bir röportajda açıklamalarda bulundu. 

Hikayeyi bir başlangıç, gelişme ve sonuç olarak kaleme aldığını söyleyen Trevorrow, “İlk filmi yaparken Steven Spielberg’ün söylediklerini hatırlıyorum. ‘Bu başlangıcı, bu ortası, burası da sonu.’ İşte bu da benim yapmak istediğim şey. Eğer kitleleri bir araya getirip eserinize ilgi göstermelerini sağlamak istiyorsanız bu çok önemli bir tasarım. Bu seviyede düşünmek gerekir. Karakter merkezli bir seri haline getirmek istiyorsanız keyfi hareket edemezsiniz” dedi. 

Fallen Kingdom’a ilişkin bilgi de veren ünlü yapımcı, “Filmin sonu bir ‘arkası yarın’ şeklinde olmayacak. Ancak insanlar üçüncü filmde neler olacağını merak edecek şekilde salondan ayrılacak. İkinci filmin sonu, sırada ne olacağını bilmek isteyen insanlar için tasarlandı, üçüncü filme doğru bir yol gösterecek. Oysa eski Jurassic Park filmlerinin net ve kesin bitişleri olurdu, çok daha episodiklerdi. Biz ise, ortak yazarımız Derek Connolly ile birlikte çalışırken, gelecekte serinin nerelere gidebileceğini de düşünüyoruz” diye konuştu. 

Jurassic World: Fallen Kingdom, 8 Haziran 2018’de sinemaseverlerle buluşacak. Jurassic World 3’ün ise 2020’de gösterime girmesi bekleniyor.