Arif V 216’ya görkemli gala

04.01.2018 10:29
Arif V 216’ya görkemli gala

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın galası dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı filmin galasına iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Filmde kullanılan uzay kapsülü KML 3000 Elektronik de kırmızı halıdaki yerini aldı. 

2004 yapımı G.O.R.A.’nın ardından esnaf Arif (Cem Yılmaz) ve yakın arkadaşı Robot 216'nın (Ozan Güven) yeni maceralarının anlatıldığı filmin oyuncuları ile çok sayıda ünlü isim galada boy gösterdi. Film gösteriminden önce sahneye çıkan Cem Yılmaz, şunları söyledi: 

“Mert Fırat, Şükrü Özyıldız, Kerem Alışık; hepsi birer başrol oyuncusu olan oyuncu arkadaşlarım bu filmde rol almayı kabul etti, bu bizim için büyük bir ödül. Çok teşekkür ediyorum. Çağlar Çorumlu’ya hepiniz gönlünüzde ayrı bir sayfa açacağınızı temenni ediyorum. Bugün burada olmayan çok kıymetli müzisyenler Tarkan, Kenan Doğulu ve Mustafa Sandal’a filmdeki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize maddi manevi destek veren, çok kıymetli arkadaşım Farah’a kendisini canlandırma sürecinde destek ve ilham veren, ilgilenen çok kıymetli Ajda Pekkan’a da teşekkür ediyorum. Filmi bugün izleyenler birlik, beraberlik gibi doygun duygular yaşadılar. Türk Sineması’nda çok emek veren birçok ismin yükünü taşıyoruz. Onlara layık olmaya çalışıyoruz.”

Kendisine bu imkanı sağlayan ve bundan önceki iki filmde de yanında olan Muzaffer Yıldırım’a çok teşekkür eden Yılmaz, “Bize filmin yapım aşamasında şevk vererek destek olan Ediz Hun ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Filmin yapımında böyle işaretler çok önemli, onun sayesinde filmde çok ciddi değişiklikler yaptım” dedi. 

Galada yerini alan Ediz Hun ise, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Burada sizlerin huzurunda olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum. Olağanüstü ve hepsi birbirinden güzel bir ekiple çalışmanın gururunu yaşıyorum. Hepsi müstesna insanlar büyük sanatçılar. İnsanların birbirine saygı ve sevgiyle yaklaştıkları bir set yaşadık” ifadelerini kullandı. 

Cem Yılmaz’ın, “İnsan olmak isteyen bir Pinokyo öyküsü gibi ve dostluk üzerine” sözleriyle özetlediği Arif V 216, 5 Ocak’ta (yarın) gösterime giriyor.