Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’nin çekimleri Haziran’da başlayacak

05.01.2018 21:07
Örümcek Adam: Eve Dönüş 2’nin çekimleri Haziran’da başlayacak

İlk filmde olduğu gibi yönetmenlik koltuğunda yeniden Jon Watts’ın oturacağı Spider-Man: Homecoming 2 (Örümcek Adam: Eve Dönüş 2) filminin çekimleri önümüzdeki Nisan ayından Haziran’a ertelendi.

2008’den beri vizyona giren bütün Marvel filmlerinde, eğer devam halkası ya da halkaları söz konusuysa öncelik ilk filmin yönetmenine veriliyor. Böylece Örümcek Adam serisinde de gelenek bozulmamış oldu. 

Genç aktör Tom Holland’ın dördüncü kez Örümcek Adam kostümü giyeceği filmin konusu ile ilgili henüz hiçbir detay bilinmiyor. Senaryoyu yeniden Chris McKenna ve Erik Sommers ikilisi kaleme alıyor. 26 Nisan 2019’da vizyona girecek Avengers 4’ten sonra beyaz perdede yer alacağı için Thanos ile savaştan çıkmış bir New York kentinde nasıl bir hikayesi olacağı şimdiden merak konusu. 

Devam halkasıyla ilgili iddialardan birisi Gwen Stacy karakterinin filme ekleneceği yönünde. Rol için seçmelerin sürdüğü, internete sızan bir ses kaydında Fransa’dan bir aktristin yer aldığı ileri sürülüyor. Çizgi romanlarda ilk kez 1965 yılında ortaya çıkan Stacy, Peter Parker’a ilgi duyan kolej öğrencisi bir yardımcı karakter olarak doğmuştu. 

Örümcek Adam: Eve Dönüş 2 filmi 5 Temmuz 2019’da gösterime girecek.