Bol ödüllü DAHA’nın galası yapıldı

11.01.2018 10:11

Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı dram türündeki DAHA filminin galası önceki akşam Deniz Private Cinecity Etiler’de gerçekleşti. 

Hakan Günday’ın 2013 yılında çıkan ve büyük beğeni toplayan aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan ve genç oyuncu Hayat Van Eck’in paylaştığı, Ay Yapım imzalı DAHA’nın galasına televizyon, sinema ve edebiyat dünyasının ünlü simaları yoğun katılım gösterdi. 

Tuba Büyüküstün, Uğur Aslan, Turgut Tunçalp, Tankut Yıldız, Kaan Uluca, Lara Aysal, Onur Akgülgil ve Pervin Bağdat’ın da rol aldığı film, farklı ülkelerin önemli film festivallerinde izleyicilerin karşısına çıkarak birçok ödüle layık görüldü. 

Onur Saylak, filmde rol alan eski eşi Tuba Büyüküstün’ün galaya katılmamasıyla ilgili sorulara “Müsait olan bütün oyuncularımız burada. Tüm iddialara da şöyle son verelim. Filmin afişi çok çok önceden yapıldı. Yani kendisinin afişten çıkarılması da söz konusu değil. Bu iddialar hayal gücüyle yazılmış” diye cevap verdi.

Yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal eden 14 yaşındaki Gaza’nın, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesi sonucu suçla tanışması ve gelişen olayların anlatıldığı film, yarın (12 Ocak) gösterime giriyor.