HBO: Game of Thrones büyük savaş sahneleri ile dönecek

12.01.2018 18:10
HBO: Game of Thrones büyük savaş sahneleri ile dönecek

Amerikan HBO kanalı programlama müdürü Casey Bloys, popüler fantastik kurgu dizisi Game of Thrones’un 6 bölümden oluşacak sekizinci ve final sezonuna ilişkin açıklamalar yaptı. 

Katıldığı bir röportajda, dizinin hayranlarının 2019’a kadar beklemek zorunda kalmalarının sebeplerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bloys, şunları söyledi: 

“Yapımcılar David Benioff ve Dan Weiss, şimdiye kadarki en güçlü 6 bölümün çekilmesini istiyor ve çabalıyorlar. Dizinin en kaliteli sezonu olacak. Çok büyük savaş sahneleri ve özel efektler geliyor. Bütün bunlar zaman ve emek isteyen şeyler. Şu konuda sizi temin ederim ki, David ve Dan bir plajda oturmuş işe dönmeyi beklemiyor. İkisi de çok mükemmelci insanlar, kendilerini ve izleyiciyi mutlu edecek bir kaliteyi sunmak istiyorlar.”  

2020’DEN SONRA YENİ GAME OF THRONES HİKAYELERİ GELİYOR

Bloys, Game of Thrones'un spin-off’u (yan hikayesi) niteliğindeki yeni yapımların, final sezonunun üzerinden en az bir yıl geçtikten sonra yayınlanacağını söyledi. 

Beş farklı proje üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve çalışmalardan bazılarını görme şansı olduğunu aktaran HBO yetkilisi, “Her proje farklı bir takvime sahip. Aynı başlangıç noktalarından ilerlemiyorlar, dolayısıyla her birinde farklı aşamalardayız, ancak şu ana kadar gördüklerimiz beni cesaretlendirdi. Çok usta senaristlerle çalışıyoruz. Yeni oyuncularla, şimdiki hikayenin öncesinin anlatıldığı spin-off’lar çekilecek” dedi. 

EMILIA CLARKE: BEKLEDİĞİMİZE DEĞECEK

Dizide Deanerys Targanyen (Khaalesi) karakterini canlandıran Emilia Clarke da son sezon hakkında konuştu. 

Final sezonunun senaryosunu heyecanla okuduğunu kaydeden yıldız oyuncu, “Dizinin final sezonu için 2019’a kadar beklememize kesinlikle değecek. Bu hem dizi ekibi hem de izleyiceler için zor bir süreç. Fakat son sezonun senaryosunu okudum. Öyle büyülendim ki bir an önce evden çıkmak istedim. Üç saat sonra geri döndüğümde hala okuduklarımı sindirememiş ve onların etkisinden çıkamamıştım” ifadelerini kullandı.