Woody Allen'ın üvey kızı: 7 yaşındayken babam beni taciz etti

18.01.2018 19:54
Woody Allen'ın üvey kızı: 7 yaşındayken babam beni taciz etti

Amerikalı ünlü yönetmen, senarist ve aktör Woody Allen'ın üvey kızı Dylan Farrow, babasının kendisini çocukken taciz ettiği için ceza almasını istedi. 

Katıldığı bir röportajda, 82 yaşındaki babasının, "Kızıma hiçbir zaman cinsel tacizde bulunmadım" sözlerine yanıt veren Farrow, “Yalan söylüyor ve bu yalanda uzun zamandır ısrar ediyor. 7 yaşındayken annemin kır evinde beni taciz etti. Yüzümü göstermek ve hikayemi anlatmak istiyorum. Daha yüksek sesle konuşmak istiyorum” dedi. 

4 Ağustos 1992'de annesinin kır evinde babasının kendisini tavan arasına götürdüğünü ve taciz ettiğini iddia eden 32 yaşındaki kadın, “Bana yüz üstü uzanmamı ve kardeşimin treniyle oynamamı söyledi. Arkamda kapının eşiğinde oturdu. Ben oyuncak trenle oynarken cinsel tacize uğradım” diye konuştu. 

Woody Allen ise iddialara cevap vererek 25 yıldan uzun bir süre önce bu suçlama yapıldığında konunun araştırıldığını ve suçsuz bulunduğunu söyledi. Allen, Dylan Farrow'un annesi Mia Farrow'un kızını bu hikayeye inandırdığını öne sürdü. 

Suçlamalar sebebiyle bir süredir çok sayıda ünlü oyuncu ve yönetmen özellikle sosyal medyada Woody Allen’a yoğun tepki gösteriyor.