AROG mu, MURO mu?

27.10.2008 14:18
AROG mu, MURO mu?

Yeni sezona hızlı başlayan Türk filmlerinin gişelerdeki hakimiyeti, 5 Aralık’ta gösterime girecek “AROG” ve Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filmleri ile devam edecek.

Cem Yılmazın merakla beklenen yeni kahkaha bombası “AROG” ve “Kurtlar Vadisi” dizisinde “Muro” karakterinin yakaladığı ilgiyi sinemada da değerlendirmek isteyen Mustafa Üstündağ’ın başrolde oynadığı “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine”, kahkaha ve seyirci garantili projeler olarak şimdiden gündemi meşgul ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde devrimci jargonu ve yardımcısı Çeto’yla girdiği tartışmalarla tanınan ve “Nalet olsun içimdeki insan sevgisine” repliğini dilimize pelesenk eden Muro’nun maceralarını anlatan "Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filminin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz üstleniyor.

2004 yılında vizyona giren ve izleyici rekorları kıran “G.O.R.A.”nın devamı niteliğindeki “AROG”da ise,“G.O.R.A.”da tanıştığımız Arif karakterinin Taş Devri’ndeki maceralarını izleyeceğiz.

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Yılmaz’ın yanı sıra, Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Zafer Algöz, Özge Özberk ve Hasan Kaçan gibi ünlü isimler de yer alıyor.

5 Aralık’ta gösterime girecek her iki filmin de gişede iş yapacağına kesin gözüyle bakılıyor.