Aynı projede buluşmayı planlıyorlar!

02.02.2018 16:38
Aynı projede buluşmayı planlıyorlar!

Komedyen Şahan Gökbakar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural’la bir film projesinde yer almayı planladıklarını anlattı. 

Gökbakar, HT Magazin’e yaptığı açıklamada, bireysel çalışmaların yanısıra zaman zaman bunun ötesine geçip kolektif işler yapmaları gerektiğini ifade etti. Böyle bir çalışmayı izleyicilerin ve sinema salonu sahiplerinin isteyeceğini belirten ünlü komedyen şunları söyledi: 

“Birkaç komedyen bir araya gelip pilot filmler çekmeliyiz. Bireysel olarak her yıl bir film normal üretim. Ne var ki daha fazlasına talep var. Ne benle Togan Gökbakar’ın, ne de Selçuk Aydemir, Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın bireysel olarak daha fazlasını üretip çekmesi mümkün. Daha fazlası için yapılacak iş belli. Ortak bir şirket kurup çekeceğimiz filmin yönetmenliğini Togan ve Selçuk Aydemir’in haricindeki birine vermek.”

Benzer bir durumun iki yıl önce de gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine Gökbakar, “Selçuk ağabey, Murat, Ahmet ve Togan heyecan duydu. Projenin olabilirliğini görünce hepimizin gözleri parladı. İlk konuştuğumuzda takvimimiz uymadı. O proje gündemimizdeki tazeliğini koruyor. En son iki hafta önce yine konuştuk. Takvimimiz uygun olduğu an birlikte oynayacağız. O film, Türk sinemasına yeni bir yol açacak” diye konuştu. 

Şahan Gökbakar, yeni filmi Kayhan ile 9 Şubat’ta sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.