Kill Bill 3 projesi tarihe karıştı

05.02.2018 18:03
Kill Bill 3 projesi tarihe karıştı

Kill Bill: Vol. 1 ve Kill Bill Vol. 2’de başrolde yer alan Uma Thurman, eski defterleri açarak yönetmen Quentin Tarantino’yu eleştiri yağmuruna tuttu. Thurman’ın çekimlerde ‘zulme uğradığını’ iddia etmesi sebebiyle ikilinin bir daha aynı projede buluşması imkansız hale geldi.

47 yaşındaki aktris, geçtiğimiz günlerde yayınlanan röportajında Kill Bill filminin çekimleri esnasında yapımcı Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını ve filmin yönetmeni Tarantino’nun kendisine zulmettiğini öne sürdü. Uma Thurman, Kill Bill’deki bir sahnede araba kazası geçirdiğini, ciddi zarar gördüğünü ve ölümün eşiğine geldiğini anlattı. 

Kaza nedeniyle ciddi bir şekilde yaralandığını aktaran Thurman, “Direksiyon yüzünden karnım ve bacaklarım sıkışmıştı. O acıyı hissettiğimde bir daha yürüyemeyeceğim diye çok korktum. Boyunluk takmaya başlamıştım. Dizimde ve kafamda hasar vardı. Kazadan sonra Quentin ile ciddi bir kavga ettik ve beni öldürmeye çalışmakla suçladım. O da bana çok kızmıştı. Çekimler sırasında bana tükürüyordu ve boğazlandığım sahneleri çekmekten sadistik bir keyif alıyordu” ifadelerini kullandı. 

Bütün bu iddialar yıllardır çekilmesi planlanan Kill Bill: Vol. 3 filmini akıllara getirdi. Tarantino, 2015’te yaptığı açıklamada, “Kesinlikle böyle bir olasılık var. Muhtemelen filmi çekeceğiz. En büyük sebebi ise Uma ve benim birlikte çalışırken gerçekten iyi vakit geçirmemiz” diye konuşmuştu. Serinin hayranları da filmi merakla bekliyordu.

Thurman’ın son açıklamaları ise bu projenin gerçekleşmesi ihtimalini ortadan kaldırdı. Yönetmen Tarantino’ya sosyal medyada da büyük tepki var. Ünlü oyuncu Jessica Chastain Twitter’da, “Tarantino’nun Kill Bill için Uma Thurman’ın yüzüne tükürdüğünü ve onu zincire vurduğunu düşünmeden edemiyorum. Eğlence sektöründe bu ne zamandan beri normalleştirildi?” diye sordu. Quentin Tarantino ise henüz iddialara bir cevap vermedi.