Kevin Costner ve Woody Harrelson ‘Highwaymen’de buluşuyor

13.02.2018 20:09
Kevin Costner ve Woody Harrelson ‘Highwaymen’de buluşuyor

Netflix, yönetmenliğini John Lee Hancock’ın üstleneceği Highwaymen filmine usta aktörler Kevin Costner ile Woody Harrelson’ın katıldığını duyurdu. 

Gerçek bir hikayeyi temel alan filmde, 1930 yıllarda Amerika'da banka ve dükkânları soyan ünlü suçlu çift Bonnie ve Clyde’ı etkisiz hale getirdikten sonra emekli olan Teksas muhafızlarından Frank Hamer (Kevin Costner) ile onun eski ortağı Maney Gault’un (Woody Harrelson) yaşadıkları anlatılacak. 

Uzun bir süredir proje halinde olan filmde daha önce Paul Newman ile Robert Redford’un rol almasının planlandığı ancak Newman’ın sağlık problemleri sebebiyle filmin ertelendiği belirtildi. Senaryoda Hancock’ın yanısıra John Fusco ve Scott Frank’in imzası var. 

Highwaymen’in çekimlerine Casey Silver Productions yapımcılığında ABD’nin Louisiana eyaletinde başlanıyor. Kadrodaki diğer oyuncular ise Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann ve William Sadler.

Costner’ın canlandıracağı muhafız Frank Hamer, 1930’larda suçlularla 100 kadar çatışmaya girmiş ve 53 kişiyi öldürmüştü. Birbirlerine büyük bir aşk besleyen ve soydukları her mekana çiçek bırakan Bonnie ile Clyde, 23 Mayıs 1934'te güvenlik güçleri tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü.