James Hetfield seri katil Ted Bundy filmine katıldı

14.02.2018 20:52
James Hetfield seri katil Ted Bundy filmine katıldı

Dünyaca ünlü rock/metal grubu Metallica'nın solisti James Hetfield, ABD’de 1970'lere damga vuran 'yakışıklı' seri katil Ted Bundy’nin anlatıldığı Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile filmi kadrosuna dahil oldu. 

Voltage Pictures yapımcılığındaki filmde Ted Bundy’ye 30 yaşındaki oyuncu Zac Efron hayat veriyor. Adeta bir suç makinası olan Bundy, 1974 – 1978 yılları arasında ABD’nin yedi eyaletinde en az 30 cinayetten sorumlu tutulmuş, arabasında 20’den fazla kıza tecavüz ettiği ve onları öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Bundy, 1989’da elektrikli sandalyede idam edildi. 

Başka sinema ve televizyon yapımlarında genellikle kendisini oynayan Hetfield, bu sefer dramatik bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkacak. 54 yaşındaki rock yıldızı, 1975 yılında arabasında soygun aletleri gördüğü için Ted Bundy’yi şüpheli bulan ve zekice davranarak ilk kez Bundy’yi gözaltına alan Utah otoyol polisi Bob Hayward’ı canlandıracak. Genç seri katil, daha sonra serbest bırakılmış ve cinayetlerine devam etmişti. 

Filmin yönetmeni Joe Berlinger ve James Hetfield, daha önce 2004 yapımı Metallica: Some Kind Of Monster belgeselinde de birlikte çalışmıştı. Metallica grubunun resmi sosyal medya hesabı da filmin setinden aşağıdaki görseli paylaştı. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ın henüz resmi bir gösterim tarihi bulunmuyor.