‘Punisher’ çekimleri bu ay başlıyor!

16.02.2018 14:23
‘Punisher’ çekimleri bu ay başlıyor!

Ünlü aktör Jon Bernthal’ın Marvel Comics karakteri Frank Castle / Punisher’ı canlandırdığı Netflix dizisi The Punisher’ın ikinci sezon prodüksiyon süreci 26 Şubat’ta start alacak. 

İlk kez Netflix’in Daredevil dizisinde gördüğümüz Punisher karakterinin 17 Kasım 2017’de yayınlanan solo dizisinde, ailesinin katledilmesi sonucu kontrolden çıkmış öfkesi ile adeta bir Rambo’ya dönüşen Frank Castle’ın şiddet dolu ve kanlı intikam hikayesini izlemiştik. Dizi oldukça başarılı bir ilk sezonun ardından ikinci sezon onayı almıştı.

İzleyicilerden olumlu tepkiler alan Netflix, gerek karakter gelişimi gerekse güçlü yan hikayesiyle dikkat çeken dizinin ikinci sezonuyla geri döneceği duyurmuştu. 26 Şubat’ta New York’ta başlayacak olan çekimlerin 20 Temmuz’da tamamlanması hedefleniyor. 

İlk sezon The Punisher’da showrunner (ABD'de dizilerin günlük olarak her şeyinden sorumlu kişi) olarak görev yapan Steve Lightfoot da diziye geri dönüyor. Micro (Ebon Moss-Bachrach), Karen Page (Deborah Ann Woll), Sarah Lieberman (Jaime Ray Newman), Dinah Madani (Amber Rose Revah) ve Billy Russo (Ben Barnes)‘ın ikinci sezonda da rol alacakları belirtiliyor.

Dizinin ikinci sezonunun Netflix’te 2019’da yayınlanması bekleniyor.