‘Magnum’ geri dönüyor: Başrolde Jay Hernandez var

20.02.2018 23:48
‘Magnum’ geri dönüyor: Başrolde Jay Hernandez var

Ünlü oyuncu Tom Selleck'in Hawaii'de yaşayan özel dedektif Thomas Magnum'u canlandırdığı ve 1980-1988 yılları arasında ekranlara damga vuran Magnum P.I. dizisi yeniden çevriliyor. 

Dizide dedektif Thomas Magnum rolü için şu an 73 yaşında olan Tom Selleck’in bıraktığı mirası 40 yaşındaki Amerikalı aktör Jay Hernandez devralacak. CBS'te yayınlanacak olan yeni seri, daha önce Hawaii Five-0 ve MacGyver gibi yeniden çevrim projelerini yürüten Peter Lenkov tarafından hazırlanıyor. Senaryoyu da Peter Lenkov ve Eric Guggenheim üstleniyor. 

Orjinal dizideki ana karakterler yeni seride de yer alacak. Ancak ekip bu sefer dört erkekten değil, üç erkek bir kadından oluşacak. İlk dizide John Hillerman'ın canlandırdığı Higgins karakteri, yeni yapımda Juliet Higgins olarak karşımıza çıkacak.

Magnum P.I., Afganistan'dan dönen eski denizci Thomas Magnum'un hikayesini ele alacak. Magnum, orduda kazandığı becerileri, yeni hayatında özel dedektiflik alanında kullanacak. Eski asker arkadaşları Theodore 'TC' Calvin ve Orville 'Rick' Wright'la eski MI6 ajanı Juliet Higgins'in yardımlarıyla kimsenin çözemediği davaların ardından kalkmaya çalışacaklar.

Pilot bölümünün yönetmenliğini Justin Lin’in üstleneceği dizinin henüz resmi bir yayın tarihi yok.