‘Scarface’in yeniden çekilmesi için ‘Equalizer’ yönetmeni devrede

27.02.2018 10:35
‘Scarface’in yeniden çekilmesi için ‘Equalizer’ yönetmeni devrede

Universal Pictures, Al Pacino’nun başrol oynadığı Brian De Palma imzalı 1983 yapımı efsane film Scarface’in günümüz Los Angeles’ında geçecek modern bir yeniden çekimi projesinden vazgeçmiyor.

Yönetmenlik koltuğu için ilk düşünülen isim David Ayer'di. Ancak Stüdyonun, büyük beğeni toplayan Denzel Washington’lı 2014 yapımı The Equalizer ve Eylül’de gösterime girecek The Equalizer 2 filmlerinin yönetmeni Antoine Fuqua ile görüşmelere başladığı belirtildi. 

Al Pacino’nun hayat verdiği Tony Montana karakteri için yeni filmde 38 yaşındaki Meksikalı aktör Diego Luna ile anlaşılmıştı. Bununla birlikte yönetmen değişikliği ve prodüksiyon takvimindeki yeni düzenleme sebebiyle Luna’nın projeden ayrılabileceği söyleniyor. 

Senaryonun son halini David Ayer, Jonathan Herman, Joel ve Ethan Coen kaleme aldı. Başyapımcılığını Scott Stuber ile 1983’teki filmde de görev alan Marty Bregman üstleniyor. 

Yaşanan ertelemeler sebebiyle ilk olarak 10 Ağustos 2018 olarak belirlenen vizyon tarihi de geçerliliğini yitirmiş durumda. Universal’in Fuqua ile anlaşması durumunda yakında yeni bir tarihin açıklanması bekleniyor.