John Wick 3’ün Kudüs sahneleri Fas veya Ürdün’de çekilecek

02.03.2018 19:51
John Wick 3’ün Kudüs sahneleri Fas veya Ürdün’de çekilecek

Usta aktör Keanu Reeves’in karizmatik bir tetikçiyi oynadığı serinin üçüncü filmi John Wick: Chapter 3’ün prodüksiyon süreci 26 Nisan’da New York’ta başlıyor. 

İddialara göre, giderek daha 'küresel' hale gelen filmin çekimleri ABD’den sonra İspanya, Rusya ve Japonya’da devam edebilir. John Wick 3’te Kudüs sahnelerinin de yer aldığı ancak prodüksiyon ekibinin özellikle son aylarda yükselen tansiyondan ötürü kenti film için ‘tehlikeli’ bulması gerekçesiyle Fas ve Ürdün’de mekan araştırması yaptığı öğrenildi. 

Keanu Reeves’in seriyi özellikle Kudüs ve Tokyo’ya taşımak istediği, bu nedenle filmin kötü karakteri olarak Japon suç şebekesi lideri rolünde Hiroyuki Sanada’nın oyuncu kadrosuna katıldığı söyleniyor. John Wick karakterinin İsrail ya da Rus ajanlarıyla bir geçmişinin olduğu iddiası da var.

İlk iki filminin hikayesini kaleme alan Derek Kolstad, Chapter 3’ün de senaryosunu üstleniyor. Önceki filmlerde imzası bulunan Chad Stahelski de üçüncü filmde yönetmenlik koltuğuna oturacak. Merakla beklenen yapım, 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek.