First Man'in İlk Posteri CinemaCon'da Gösterildi

25.05.2018 21:22
First Man'in İlk Posteri CinemaCon'da Gösterildi

Bizler için küçük, Oscar için büyük bir adım! Oscarlı Whiplash ve La La Land filmlerinin yönetmeni Damien Chazelle'in Ryan Gosling'le iş birliği yaptığı Neil Armstrong uyarlamasının ilk posteri CinemaCon'da gösterildi.

Ünlü yönetmenin Neil Armstrong'un aya yolculuğunu sürükleyici bir şekilde dramatize ettiği ifade edildi. Daha önce La La Land filminde birlikte çalıştığı Ryan Gosling, First Man'de Neil Armstrong'u canlandıracak. İkilinin daha önceki çalışması gibi, bu çalışmaları da Oscar'ın güçlü adaylarından olacağının sinyalini veriyor.

Ryan Gosling'e eşi rolünde The Crown dizisinden Claire Foy eşlik edecek. Film sadece uzay yarışına değil Armstrong'un özel yaşamına ve karısıyla olan zorlu evliliğine de odaklanacak. Foy'un, kocası insanlık için büyük bir adım atarken ailesini bir arada tutmaya çalışan Janet Shearon rolünün hakkını fazlasıyla vereceği düşünülüyor.

Kariyerinde ilk defa kendi yazmadığı bir senaryoyu yönetecek olan Chazelle'in, filmi James R. Hansen'in "First Man: The Life of Neil A. Armstrong" kitabından uyarladığı öğrenildi.