Susam Sokağı Melissa McCarthy'nin Filmini Dava Etti!

26.05.2018 22:31
Susam Sokağı Melissa McCarthy'nin Filmini Dava Etti!

İyi kuklalar kötü kuklalara karşı... Susam Sokağı yapımcıları Melissa McCarthy'nin kukla/cinayet filmi The Happytime Murders'ı dava etti.

Sevilen çocuk programı Susam Sokağı'nın yapımcıları, Perşembe günü yaptıkları açıklamada "kuklaları karaladığı" gerekçesiyle Melissa McCarthy'nin yeni filmini dava ettiklerini bildirdi. Yapımcı, hem insan hem de kukla karakterleri barındıran gizemli bir cinayet filmi olan The Happytime Murders'ın kuklaların adını kötüye çıkardığını iddia ediyor.

Yapımcı iddiasında açık, küfürlü, uyuşturucu kullanan şiddet içeren bir fragmanın kendi programlarıyla bağdaştırılıp, işlerine zarar vereceği ifadelerini kullandı. 17 Ağustos'ta vizyona girmesi planlanan filmde, ünlü komedi oyuncusu McCarthy bir dizi kanlı kukla cinayetini çözmek için 80'li yılların çocuk şovlarında yer alan kuklalardan yardım alıyor. Filmde aslında Minik Kuş ya da Kurabiye Canavarı gibi yıllardır bildiğimiz ve çocuklara iyi şeyler öğreten kuklalar yok. Muppets filminin yönetmeni Jim Henson'ın çektiği filmde eski kukla şovu starlarına yer verilmiş. 

McCarthy ve Henson'ın açıklaması da şimdilik avukat Fred, Esq. aracılığıyla yapıldı. Bilmeyenler için açıklamakta fayda var, Fred, Esq. bir kukla! Fakat kukla olması işini ciddiye almadığını göstermiyor. Fred "hukuki olarak durumlarının sağlamlıklarına güvendiğini ve Susam Sokağı'nın filmdeki sahnelerle eğlenmediğine üzüldüklerini" açıkladı.

Tanıtımının "Çocuklar etrafta değilken aslında neler oluyor!" cümlesiyle yapıldığı filmin kadrosunda Elizabeth Banks, Joel McHale ve Maya Rudolph da bulunuyor.