Daredevil Charlie Cox'tan Ben Affleck'e Övgü

28.05.2018 18:11
Daredevil Charlie Cox'tan Ben Affleck'e Övgü

Ben Affleck Daredevil filminden nefret etse de, onun çok başarılı bir Daredevil olduğunu düşünen biri var. Kim mi? Daredevil'ın kendisi!


Ben Affleck'in başrol oynadığı 2003 yapımı Daredevil filmi dünya çapında sadece 179 milyon dolarlık hasılat yaparak hem aldığı eleştirilerle hem de yaptığı gişeyle başarısızlığa uğramıştı. Son yıllarda Ben Affleck de bu durumdan sıkça bahsetmiş, filmin beklediği performansa ulaşmadığını söylemişti. Yine de bu filmde Ben Affleck'in performansını öven biri var: Yeni Daredevil Charlie Cox.

 

Cox'a katıldığı Comicpalooza'da filmle ilgili düşünceleri ve Ben Affleck'in karakteri nasıl yorumladığıyla ilgili bir soru geldiğinde Affleck'in Matt Murdock yorumunu şahane bulduğunu söyledi. Cox, "Onun Matt Murdock yorumuna bayılıyorum. Kendisinden çok fazla şey çaldım..." itirafında bulundu.

 

Tabii ki Cox'un Ben Affleck yorumunu beğenmesi, filmin genel havasını beğendiği anlamına gelmiyor. Cox'a göre Netflix dizisi Daredevil, çizgi romanın karanlık havasını yakalamayı filmden daha iyi başarıyor. Yeni Daredevil, filmle ilgili şunları söyledi, "Filmi sevmiyorum. Filmi sevmeme sebebim çizgi romanla uyumlu bir şekilde karakterlerin karanlık tonunu yakalamayı başaramamış olması. Bence Dardevil çizgi romanları daha olgun bir kitleye hitap eder ve biz bunu dizide başardık. Yine de Ben Affleck'in Matt Murdock'unu çok severim."