Ant-Man and the Wasp'ten Yeni TV Spotu Geldi

29.05.2018 16:54

Marvel Studios yaklaşan Ant-Man and The Wasp filmi için yeni bir TV spotu yayınladı. TV spotunda Ant-Man ve Wasp yeni düşmanları Ghost'la çarpışıyorlar.

Marvel'dan yeni süper kahraman filmleri ardı ardına geliyor. Sinematik evrenin sıradakı filmi şaşırtıcı bir şekilde küçülme kabiliyetine sahip kahramanlar Ant-Man ve Wasp'in düşmanları Ghost'la olan savaşını anlatacak. İkilinin yeni düşmanını Hannah John-Kamen canlandırıyor.

Scott Lang, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nın ardından bir baba ve süperkahraman olarak seçimleriyle boğuşmaktadır. Hayatını yeniden dengeye oturtmaya çalışırken Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görev için kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü kuşanmalı ve geçmişteki sırları açığa çıkarabilmek için The Wasp'le birlikte çalışmayı öğrenmelidir. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña ve Oscarlı yıldız Michael Douglas ilk filmdeki rolleriyle yeniden izleyici karşısına geçiyorlar. Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins ve Randall Park gibi isimleri ise filmde ilk defa göreceğiz. Film 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek.