Chris Hemsworth'ün Bad Times at the El Royale'den İlk Görüntüsü Geldi

29.05.2018 21:51
Chris Hemsworth'ün Bad Times at the El Royale'den İlk Görüntüsü Geldi

The Cabin In The Woods filminin yönetmeni, The Martian filminin Oscar adayı senaristi Drew Goddard'ın yeni filminden ilk görüntü geldi.


Lost, Buffy, Daredevil ve The Good Place dizilerinin senaristi Drew Goddard her zaman dikkatle takip etmeye değer işler çıkarıyor. Goddard'ın senaryosunu yazıp yönettiği Bad Times at the El Royale sağlam kadrosuyla şimdiden merakla beklediğimiz filmler arasında yerini aldı. Chris Hemsworth, Jon Hamm, Dakota Johnson, Jeff Bridges ve Nick Offerman'e bu yıl Pacific Rim: Uprising ile beğeni toplayan Cailee Spaeny eşlik ediyor.

 

Filmin esrarengiz sinopsisi çok bilgi vermese de oldukça merak uyandırıcı. Gömülü birer sırrı bulunan yedi yabancı, yıkık bir otel olan Lake Tahoe'deki El Royale'de buluşuyor. Her şey cehenneme sürüklenmeden önce, hepsinin son bir kurtuluş şansı olacak... İlgi çekici filmin şimdiye kadar basına ulaşan tek görüntüsü Chris Hemsworth'ün yağmurdan ıslandığı bir fotoğrafı. Henüz bir trailer'ı yayınlanmayan filmin 12 Ekim 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.